WordPress webdesign voor HvdM

WordPress webdesign voor HvdM uit Voorburg.  Dick Boot van DB mediadesign is al jaren ‘associate mediadesigner’ voor dit prominente PR-bureau. Vaak word door HvdM en DB mediadesign samengewerkt aan diverse projecten voor nationale en internationale klanten van HvdM. Deze projecten lopen uiteen van websites, fotografie, grafische vormgeving, motion graphics, narrowcasting videos en 3D visualisaties.

Voor de nieuwe site van HvdM is gekozen voor WordPress webdesign om de klant de mogelijkheid te geven om de site zelf van content te voorzien en up-to-date te houden. De website is gebouwd in een Nederlandse en een Engelse versie. De WordPress website is geheel op basis van responsive webdesign zodat deze op dekstop en mobiele devices optimaal leesbaar is.

Bekijk hier de website van HvdM


Over HvdM

PR bureau Hvdm, voorheen Hollander van der Mey te Voorburg. Wij baseren ons werk op actuele communicatietheorieën, consumenteninzichten en een goed begrip van jouw wereld en die van je doelgroepen. Wij denken in outcomes, niet in output. Onze PR-plannen hebben meetbare doelstellingen en leiden tot meetbare resultaten. Wij werken volgens overeengekomen aanpak en sturen onderweg bij. Op tijd en binnen budget. Wij zijn betrokken, kritisch en houden je scherp. Elke dag.