Profielfoto’s en website voor Sendrata

Voor ICT specialisten van Sendrata uit Den Haag heeft DB mediadesign een nieuwe website gemaakt.Het design werd in nauw overleg met Sendrata gemaakt om deze specifieke wensen en eisen te realiseren. Dick Boot heeft er samen met de klant voor gekozen om het zakelijk karakter van het bedrijf door te zetten in het ontwerp van de website. Bestaande huisstijl elementen werden gebruikt als basis voor het design. Dit leverde een ‘clean’ geheel op waar de duidelijkheid en overzichtelijkheid van de informatie centraal staat.

Tevens werd Door Dick Boot de profielfoto’s van de teamleden gemaakt en bewerkt in Photoshop. Bij het maken van de profielfoto’s werd duidelijk gekozen voor diverse stijlen die aansluiten bij diversiteit aan werkzaamheden van de teamleden van Sendrata.

Bekijk hier de website van Sendrata


Over Sendrata

App Development | Consultancy | Projectmanagement | Support.  Sendrata is de enterprise mobility expert en actief sinds 1994. Wij bieden innovatieve diensten en producten voor mobiele oplossingen voor (groot)zakelijke klanten en overheden. Werkzaam voor o.a. het van Gogh museum, de Gemeente Den Haag en diverse overheidsinstanties.